Är du trött på Power points?

Många av dagens konferenser bygger på att en expert talar till deltagarna. Frågestunden är ofta kort och lite svenskt timid.

#hrunconf startades för några år sedan och är försök att skapa en mer interaktiv konferens. Det finns inga föreläsare. De deltagare som vill diskutera en specifik fråga annonserar det på en stor tavla ”Griden” och startar sedan”spåret” i något av grupprummen. Ett hundratal deltagare rör sig mellan grupprummen för att se vad som kan vara av intresse. Gillar man sociala medier kan man följa #hrunconf på twitter och se var det verkar vara extra heta diskussioner och röra sig ditåt.

I år, den 10-11 april, är det tredje året jag deltar och jag ska hålla mitt första spår. Jag har inte bestämt ämne ännu. Kanske blir något om mångfald? Eller hur man kan nätverka över avdelningsgränserna på stora företag. Eller vad digitala strategier för HR kan innehålla.

Det finns så mycket att diskutera och så många roliga människor att göra det med på #hrunconf. Kom du också!

Om Siri Wikander

I work with People and Culture at a large retail company. I blog at affarsdrivenhr.se and tweet from twitter.com/siriwikander.
Det här inlägget postades i För oss som arbetar med HR, Samarbete i grupp och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s