Idag öppnar anmälan till #hrunconf

Idag öppnar anmälan till det som jag tycker är en av årets absoluta höjdpunkter nämligen #hrunconf – konferensen om HR där pratet pågår lika intensivt på konferensen som på twitter.

Bollhallen-680x453

I år är det ett nytt upplägg med konferens från lunch till lunch med övernattning. Konferensen hålls 23-24 april 2015 i Bollhallen på Bosön på Lidingö. Titta på bilden ovan och lägg till öar av stolar runt blädderblock med människor som gestikulerar och pratar engagerat. Då har du en #hrunconf!

Detta är konferensen för dig som gillar att delta aktivt.

Jag var med första gången 2011 och har sedan varit med varje år. Sedan 2013 sitter jag i styrelsen. Jag blev kär direkt. Eftersom deltagarna själva skapar innehållet så blir diskussionerna så där krispigt dagsaktuella.  Intressanta samtal har också en tendens att uppstå när ämnet och människor matchar optimalt och det är precis det som open-space möten är så bra på att ta tillvara.

Kom du också och fyll bollhallen med tankar om HR och framtiden!

Du kanske jobbar med HR. Kanske inte. Det spelar inte så stor roll bara du är engagerad i medarbetare, ledare, organisationer, utveckling och smarta sätt att jobba.

Vänta inte för länge med att anmäla dig! Det är endast 100 platser och först till kvarn….

PS. Vill du ställa frågor till oss i styrelsen eller bara prata i största allmänhet om HR eller #hrunconf i sociala medier så tagga gärna med: #hrunconf #2015 #HR24h #ettsättattmöta #ettsättattutmana #HR2020 #hrsve DS.

Om Siri Wikander

I work with People and Culture at a large retail company. I blog at affarsdrivenhr.se and tweet from twitter.com/siriwikander.
Det här inlägget postades i För oss som arbetar med HR och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s